Elszakadnék, és kell egy lakás!

Azzal érkezik a kliens, hogy nem tud lakást venni, és végleg elszakadni a volt férjtől.Ennek az okát keressük meg, mi akadályozza ebben.

Miért nem tudja ezt meglépni?

Az állításban jól látszik:Azért, mert fél attól, hogy fel kell nőni, felelősséget vállalni. Nem utolsó sorban elbúcsúzni a halott anyától, ez pedig nagy fájdalommal tölti el. Ő azóta is ott áll anya halottas ágyánál, várja, hogy anya felébredjen. Ha elbúcsúzik a szülői háztól, akkor szembesülnie kell azzal, hogy anya tényleg meghalt.

Inkább engedelmes gyerekként oda áll apa mellé mankónak, hogy ne érezze apa magát annyira egyedül.

Volt férjet “apa” szerepbe helyezi, és tőle várja el, hogy otthont biztosítson neki, és viseltessen türelemmel irányában. A volt férj már dühös, hisz nem akar se apa lenni, se irgalmas nővér. Látszik hogy terhes ez a helyzet számára is.

Kliens a képek láttán megérti önműködését

összeszedi leszakadt részeit és szembe néz anya halálának fájdalmával, és a veszteséggel. Ezután már el tud búcsúzni a szülői háztól, és elindul a saját életébe.

Mik a saját horgonyaink? Foglalkozunk velük azért, hogy el tudjunk indulni a veszteg helyről.

Itt az ideje búcsút inteni a múltnak és kihajózni a saját életének tengerére!

Belső gyermek tréning sokat fog segíteni neki. Ezen a foglalkozáson megerősíti és támaszt nyújt a kicsi énnek, hogy ne legyen továbbra is félelmei rabja.

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel
fb-share-icon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük