Női Kör

Neked ajánlom női kör kurzusomat, ha kicsit elveszettnek érzed magad a rengeteg sok női szerepben:

Gyermek. Anya. Feleség. Nővér. Húg. Nagynéni. Unoka.Szakács. Takarítónő. Taxis. Mosónő. Ápoló. Varrónő.Beosztott. Főnök. Ügyvezető. Cégtulajdonos.

Egyedülálló. Egyedi. Megismételhetetlen.

Nő.

női kör

A szereped te vagy, de nem csak a szereped vagy. A nőkre aggatott címkék és elvárások világában könnyű elveszíteni saját magadat. Ha nem megfelelő szűrővel szemléled és hallgatod a világot, hamar kiderül, hogy rossz vagy. Rossz felesége a férjednek. Rossz gyermeke a szüleidnek. Rossz anyja a gyermekeidnek. Rossz főnöke a beosztottaidnak. Rossz vezetője a cégednek. Rosszak a prioritásaid. Rossz az egyensúly az életedben. Rossz vagy – mert nem felelsz meg mindenkinek.

A Női kör egy igazi csajos alkalom, amikor kimondjuk a tabukat, levetkőzzük a címkéket, átalakítjuk az elvárásokat és egy csésze kávé, egy gőzölgő bögre tea mellett felfedezzük a nőiség és nőiesség valódi jelentését.

ÍGY KÉPZELD EL A NŐI KÖR T!

Készülj fel egy igazi, tabudöntögető, arcpirító, szókimondó beszélgetésre férfiakról, kapcsolatokról, szerepekről, játékosságról és játszmáról, szeretetről, szerepekről, helytállásról, az erődről és a gyengeségeidről. A kommunikációról, annak jelentőségéről, a szavak erejéről.

A Női körben egymás között vagyunk, egymástól és egymásról tanulva ismered meg és ismered fel magadat.

Egy beszélgetés, ami megváltoztathatja a nézőpontodat, egy alkalom, ahol felismered magadban azt a plusz, amitől több vagy és mindig több leszel, mint a szerepeid összessége.

MIT KAPSZ A NŐI KÖR TŐL?

  • Néhány óra igazi csajos körben kortól függetlenü
  • Egy helyet, ahol nincsenek tabuk – kimondhatod a gondolataidat és megoszthatod a gondjaidat
  • Egy új „szemüveget” a világhoz, melyen át másképp láthatod majd az embereket
  • Egy új szókészletet a kommunikációhoz, hogy másképp lássanak az emberek
  • Az okos nő eszköztárát
  • Megerősítést, biztonságot, erőt
  • Önmagadat