Életstratégiai állítások

Konkrét élethelyzetben nem jutsz dűlőre? Az életed egy adott területén, vagy egy jól behatárolható kérdésben van szükséged segítségre?

Ha nem tudsz dönteni, ha félsz, hogy rossz utat választasz, vagy kifejezetten azt kívánod, bárcsak valaki más hozna döntést az életedről, a tematikus életstratégiai állítások segíthetnek. Nem hozunk döntést helyetted, csupán segítünk megtalálni az egyensúlyt, tisztán látni a döntéseid következményeit – így tudatosan hozhatsz önálló döntést!

Az alábbiakban felsorolunk néhány tipikus példát ezekre az életstratégiai állításokra, de szívesen foglalkozunk egyedi kérésekkel, így ha a saját problémádra nem találsz az alábbi listában stratégiát, vedd fel velünk a kapcsolatot.

  • Siker állítás: a siker pejoratív értelmezése, azaz annak a törtetéssel, mások mellőzésével való azonosítása sokakban belső gátat képez, ami a sikeressé válás útjába állhat. A saját hozzáállásod finomhangolásával könnyedén a siker útjára léphetsz.
  • Döntéshozatal állítás: amikor nehéz döntés előtt állsz, sokszor a rokonok, barátok sem szívesen adnak tanácsot. Nem helyetted hozunk döntést, csupán segítünk feltérképezni, melyik döntésnek milyen kimenetele lehet.
  • Párkapcsolati állítás: rosszul működik a párkapcsolatod, vagy egyszerűen csak úgy érzed, egy ideje nem fejlődtök együtt? Esetleg újra ugyanazokba a zsákutcákba futsz, és végtelenül magányosnak érzed magad? Vedd kezedbe a boldogságodat és alapozd meg a sikeres párkapcsolatod párkapcsolati állítással.
  • Iker állítás: a kutatások szerint az, hogy a fogantatáskor több magzat indul fejlődésnek, azonban a fejlődés korai szakaszában nyomtalanul felszívódnak és végül csak egy születik meg, kifejezetten gyakori jelenség. A tudatalattiban azonban jelen lehet az emlékkép, hogy nem egyedül indultál el a világba – az iker állítás az ebből eredő blokkok feloldásában segít.
  • Lezárás: egy szeretted halálát, egy számodra fontos ember elvesztését, legyen az halál vagy szakítás miatt, mindig meg kell gyászolnod. Ez a gyászmunka azonban nem mehet az életed, a mindennapjaid rovására. Az elengedés, a szeretetteli emlékezés, a lezárás nem egyenlő a felejtéssel. Ezzel a speciális állítással segítünk megtalálni az elveszettek helyét a szívedben, hogy kiegyensúlyozottan és szeretetben emlékezve rájuk élhesd tovább az életedet.

JELENTKEZÉS