Meditációs tréning

Mindennapi döntéseidet, minden cselekedetedet befolyásolja a tudatalattidban létező számos gátlás: az önbizalom hiánya, az életszemléleted, az értékítéleted, önbizalmad, és mindaz, amilyennek magadat látod. A tudatos szint alatt rejtőző érzések, érzelmek, problémák azonban ritkán mutatkoznak meg a mindennapi életben – megnehezítik azt, de nagyon nehéz őket tetten érni.

A meditáció segítségedre lehet abban, hogy a felszínre hozd, megértsd, és szükség esetén módosítsd ezeket a mélyben rejlő érzéseket. A problémák jelentős része nem egy adott élethelyzethez kapcsolódik, sokkal inkább több apróbb eseményből épül fel lassan, szinte észrevétlenül.

A meditációnak köszönhetően képes leszel felszínre hozni, megérteni, elfogadni és feldolgozni belső gátjaidat. Általa nem csak a jelened lesz egyszerűbb, de a jövőben is könnyebben veszed majd azokat az élethelyzeteket, azokat az akadályokat, amik a jelenleg nehézséget okozhatnak.

ÍGY KÉPZELD EL A TRÉNINGET

A meditációs tréning során a cél, hogy elérjünk egy olyan nyugalmi, relaxált állapotot, melyben képes leszel belső képek formájában megjelenteni és felismerni a problémáidat. A meditáció elsődleges célja, hogy megtanuld a gondolataidat áramlani, anélkül, hogy kapaszkodnál beléjük, leragadnál egy-egy gondolatnál. Ennek és a relaxált állapotnak köszönhetően felszínre kerülnek elfojtott gondolatok, érzések is.

A tréning során mesékkel dolgozunk, melynek célja, hogy képes legyél azonosulni az egyes szereplőkkel, meglátva bennük a te életedre is jellemző kérdéseket, kétségeket. Ezáltal képes leszel felismerni a negatív érzelmeket, gondolatokat.

Lehetőséged van átírni a mesét: megküzdhetsz a negatív érzéseidet képviselő szereplővel, vagy pozitívra fordíthatod ezt a kapcsolatot, ami által új színezetet nyernek a tudatalattidban rejlő érzések, érzelmek.

Ez a tréning összesen 12 alkalom, alkalmanként 2,5 óra. Ha nem vagy biztos benne, hogy ez tényleg neked való, a 2. alkalom végéig még dönthetsz úgy, hogy nem szeretnéd végigcsinálni, addig nincs semmilyen kötelezettséged, ezért javaslom, hogy gyere el bátran és próbáld ki.

MIT KAPSZ A TRÉNINGTŐL?

  • Elfogadó hozzáállásod megerősítése: nyitottabbá válsz az élet nyújtotta lehetőségekkel szemben
  • Javítja az önismeretedet, magabiztosabbá és éntudatosabbá válhatsz
  • Segít a megfelelő értékrend felállításában és tudatosításában
  • Megváltoztathatja az életszemléletedet