Szeretnék olyan nő lenni, akit látnak és aki nőként tud működni…..

Ezt a témát most családállítás szempontból taglalom, és annak is egy bizonyos szegmensét figyelve.

Kliensem  azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy képezzük le az ő helyét a női klánban:

Azért gondolt erre a témára, mert nem érzi a nők összetartó erejét a családban, nem érzi azt, hogy fontosak lennének egymásnak, nem érzi azt, hogy örülnének egymásnak. Inkább azt érzi, hogy úgy viselkednek mintha ellenségek lennének.

Másik nagy szívfájdalma, hogy ő valami miatt nem tud felvenni szoknyát, pedig annyira szeretne. Valamiért azt érzi, hogy szoknyában mezítelen és védtelen lenne, amikor erre gondol akkor szégyen fogja el.

Családállítás leképezésben megnéztük a lehetséges okokat.

Már négy generáció női tagja volt felvonultatva és még mindig mindenki a saját kis beszűkült világában bolyongott egyedül és nem látta a másikat.

Klienst megtestesítő személy egyre csak szorította össze a lábát, és a bő szoknyáját nagyon szorosan magára tekerte, mintha nadrág lenne, és nagyon szorította.

Számomra ez azt mutatta, hogy erőszak történt a rendszerben és ennek a lenyomatát hordozza, ő sorsközösséget vállal azzal a személlyel.

Ezt sokszor megtesszük az odatartozás és a hely törvénye miatt.

Azért, mert a családrendszerekben vannak bizonyos törvények, amelyek nem változnak, azoknak helyük van. Ha sérülnek ezek a törvények, akkor jön egy következő generációból egy másik családtag, aki azért dolgozik, hogy ez a törvény kiegyenlítésre kerüljön.

Visszatérve a témához: megtaláltuk az elsődleges mélypontot, ahol sérült ez a rend. Üknagymama volt, aki erőszak áldozata lett, és ebből az erőszakból született a dédnagymama. Itt létrejött egy nagyfokú szégyen, és utálat a saját lánya iránt, mert ahányszor ránézett mindig az az eset jutott eszébe.

A dédi azt érezte, hogy ő nem szerethető, és nem tartozik oda.

Ez a „nem látlak és nem tudok rád nézni” című történet folytatódott generációkon át.

Még mielőtt kiderült volna, az állítást kérő, nagyon nagy szeretettel nézett az üknagyira.

Odalépett hozzá, és elmondta: “Akármi is történt, te a családunkhoz tartozol. Köszönöm, hogy a sok nehézség árán életben maradtál és a lányod is. Mert ha te ezt akkor nem teszed meg és most nem létezem! A lelkemben helyed van, amíg élek az emléked magammal viszem.

Tudod mit üknagymama azért, hogy lásd a szeretetem és a mély tiszteletem irányodban, innentől szoknyát hordok, és büszkén élem meg a nőiségem, azért, hogy ne legyen hiábavaló a te szenvedésed.”
Áldást kapott az üknagymamától.

Nagy-nagy szeretettel megölelték egymást, és ebben a pillanatban az üknagymama meglátta a saját lányát is, akit most már el tudott fogadni szégyen nélkül. Ez az elfogadási hullám végig vonult a női klánon.

Ezek után az állítást kérő oda tudott állni a sor elejére, érezve azt az összetartó és  szeretetteljes erőt, amit mindig is hiányolt a családjában a nők között.

Mit tanultunk? Mitől nő a nő? Mikor nő a nő?

  • Vannak mélyebb és időtálló törvények, mint amit mi gondolunk. Az univerzumban rend van, és ez a rend kiegyenlítődésért kiált. Míg nem jön valaki a családból és nem egyenlíti ki, addig sok-sok generáción keresztül hat tudattalanul.
  • Nem létezik semmi fajta technika vagy spiri maszlag, ami ezt feloldaná, mert ennek a családtagnak kell látni, érezni, tapintani ahhoz, hogy ez feloldódjon.
  • Hiába mondjuk, hogy szeretnék nő lenni, én királynő vagyok, ha nincs engedély, mert valahol létrejött egy olyan lenyomat a rendszerben, ahol sérült a nőiségbe vetett hit, és mind erre a feledés húzott egy fátylat.
    Ezért a többi generáció nő tagjai harciasak, megmondók lettek, hogy ezzel védjék magukat és a női klán titkát.

Ezt csak a fent leírtak szerint lehet felbontani

Megvan az oka, hogy miért csak nadrágot tudok hordani , és miért irritál a szoknya viselete.

Ez csak egy lehetséges eset, amit most elmeséltem.
Lehet, hogy legközelebb írok arról mit okoz az, ha valamelyik szülőnek nagy szerelme volt, és nem lehettek egymáséi, milyen hatással van ez a következő generáció valamelyik tagjára.

Kövess minket, ha tetszik osztd meg.
Ezzel nekem is segítesz, és motiválsz, hogy még több esetet írjak le.
Ezekből az esetekből magadra ismerhetsz, és valamikor te is rendet tehetsz, azért, hogy megérkezhess egy könnyebb életbe.
Ha neked nincs ilyen problémád, akkor lehet, hogy van valaki másnak a családból vagy a környezetedből.
Hálásan köszönöm a lájkot és a megosztást.

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel
fb-share-icon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük