Felbolydult a család. Minden gyermekem bajos!

Mi történt, baj van! Minden gyermekemnek baja lett, jött hozzám egy kedves kliensem. Megnéztük hát, hogy mi ennek az új helyzetnek az oka!

Vajon ebben a családban miért került sor a felbolydulásra?

Azért, hogy megoldást találjunk a család jelenlegi helyzetére, a családot egyben kellett nézni.

Hogy értem, hogy egyben?

Ez egy mozaik család, első házasságból 3 gyermek, második házasságban most született egy. Ezért mondom azt, hogy egyben kell nézni a családot, mert a volt férj is a családhoz tartozik. Hisz a közös gyermekek 50%-ban általa jöttek létre. Ezért helye van, nem lehet kidobni, csak elismerni ezt a tényt.
Mert akkor lesz nyugalom.

Emellett egy másik fontos dolog is van:

Minden gyermek születésével egy új anya születik.

Mert minden gyermek más és más, és mi is más és más tudatossági szinten vagyunk, az anyaságunkban.
Ebben a helyzetben is szépen látszott  hogy a kistestvér érkezése minden egyes gyermeknél bemozdította a magzati és csecsemőkori sérüléseket és félelmeket.

Anya is képet kapott magáról  azzal kapcsolatban hogy milyen félelmek, szomorúság, csalódottság és düh vette körül minden egyes alkalommal, mikor terhes lett és szült, mindezek mind más és más formában megmutatkozva. Láthatta gyermekei sérüléseit is valamint saját magát, hogy van jelen lelki szinten a gyermekei mellett és a párkapcsolatában.

Az idősebb gyermek szerepe

Ebben az esetben az idősebb gyermek viselkedése azt tanította meg az anyukának, hogy ne vesszen el az anyaságban, és főleg nem az önfeláldozó anya szerepben, figyeljen oda a férjére, legyen jelen nőként. Mert ha ezt elfelejti könnyen megeshet, hogy úgy járnak, mint az ő apukájával és szétmegy a család.

A második gyermek

A második gyermek becsúszott az anya szerepbe, aki a harmadik gyerekre vigyáz, hogy anya könnyebben tudjon jelen lenni a kicsi mellett. Első gyermeknél is megmutatkozott ez a probléma mert ő a második gyerekre vigyázott, és ez terhes volt számára.


Ezeket a pozíciókat nem kérte senki tőlük, tudattalanul ők foglalták el ezeket a helyeket, így szerették volna könnyebbé tenni anya sorsát, életét, kapcsolódni valahogy hozzá, akár egy dicséret erejéig is.


A jelenlegi férj egy igazi Vadász, amit a feleség nem látott, így a Férj nem kapott elég elismerést és odafigyelést.

Ez mind a feleség hozott mintái miatt történhetett meg.


Mi nők elfelejtjük azt, hogy a férfi választhat több ezer nő közül, nem mi vagyunk az egyetlenek a földön.
Elfelejtjük, hogy a férfi is ember, ahogy nekünk szükségünk van a bókokra, nekik szükségük van az elismerésre és a dicséretre. Ez a mozgatórugója annak, hogy legyen ereje a mindennapokhoz, és ahhoz, hogy tudjon adni.

Családállító szemmel

Nagyon kedvelem, mikor a leképezések alatt megmutatkozik egy-egy ilyen helyzet, mert sokat profitálhat belőle az, aki kérte a családállítást, mert más szemmel tud nézni a kapcsolatra. De annak is segít, aki részt vett ezen a foglalkozáson, mint segítő. Látva ezt a kiképzést, kicsit magára ismer és elgondolkodik:

  • Vajon én hogy viselkedem?
  • Vajon én tényleg látom a gyermekem, vagy csak egy elképzelt szerepet játszom?
  • Vajon én mit éltem meg az adott várandósságom alatt?
  • Vajon én mit hoztam magammal az előző kapcsolatból?
  • Vajon én mivel bántottam meg az előző társamat?
  • Vajon én mennyire vagyok jelen egy kapcsolatban ?


Ennyi mindent tanulhatunk egy este alatt, ha részt veszünk családállításon, mint segítő vagy állítást kérő.
Ez csak egy állítás tanítása, és egy este alatt 2-3 állítás is lezajlik.

Ha kedvet kaptál arra, hogy megnézzél és részt vegyél egy ilyen foglalkozáson, megteheted.


Semmi kötelezettséged nincs, mert első alkalom segítőként ingyenes, csak az a teendőd, hogy írsz egy bejelentkezési e-mailt és ott lehetsz velünk.


Ha nincs kedved utazni, akkor online formában is elérhetőek vagyunk, úgy hogy a termet látod és hallod, vagy saját szoftverünkön keresztül bábus megoldással figyelheted a családállítást és tanulhatsz.

Bárhogy is lennél közöttünk, Várunk szeretettel!

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel
fb-share-icon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük