Várakozó nő

Sok nő találja magát abban a helyzetben, amikor az a férfi, akit szeretett, elhagyta őt. Ilyenkor sokan reménykedve várják, hogy a férfi egyszer csak visszatér és újrakezdi velük. Azonban érdemes végiggondolni, hogy valójában mit is várunk, és milyen esélye van annak, hogy a helyzet valóban megváltozik.

Nincs visszaút

Egy férfi, aki kijelenti, hogy vége, általában nem meggondolatlanul teszi ezt. Ha egyszer kimondta, hogy vége, akkor valószínűleg alaposan átgondolta a döntését. Ő nem fog a sarokban sírni és megbánni a döntését. Az a remény, hogy egyszer csak rájön, hogy te kellesz neki, csak a saját fájdalmadat hosszabbítja meg.

A szerelem nem menekül

A szerelmes férfi nem hagy el téged. Lehet, hogy lassít egy kicsit, hogy felvegye a kapcsolat ritmusát, de nem kér időt, és nem próbálkozik máshol. Aki igazán akar téged, az egyértelműen és feltételek nélkül tudatja veled, hogy mit érez. Nincs „de” a szerelmi vallomásban. Ha valaki időt kér vagy elsétál, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem ért el hozzád igazán.

Nincs értelme várni

Az idő és az energiád pazarlása arra várni, hogy valaki visszatérjen, aki egyszer már elment. Ha vissza is jön, csak érdekből teszi: talán unatkozik, és te épp kapóra jössz. Olyan nincs, hogy valakit „levesznek a polcról” és „leporolnak” egy időre. Ha egy férfi egyszer elment, mert nem kellettél neki eléggé, akkor semmi értelme várni arra, hogy megváltozzon a véleménye.

Az ego bosszúja

Sokszor az álmodozás arról, hogy a férfi rájön, mit veszített, csak az ego bosszúra szomjazó hangja. Az, hogy reméled, hogy megbánja a döntését, és visszatér hozzád, csak az önérzetedet simogatja, de a valóságban nem vezet sehová.

Mire vársz?

Miért foglalkozol azzal, aki elment? Ha egyszer elment, mert nem kellettél, akkor mire vársz? Mit remélsz? Ha egy férfi miattad nem akarta megváltoztatni a prioritásait, akkor miért várnád, hogy most majd megteszi?

Tovább lépni

Érdemes elgondolkodni, és a megszerzett tapasztalatokkal tovább lépni. Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekre várjunk, akik nem értékelnek minket eléggé. Az igazi boldogság és szeretet ott vár ránk, ahol valóban értékelnek és szeretnek minket feltételek nélkül.

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel
fb-share-icon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük