2022-01-05T13:58:04+01:00
2022.01.05
Szi­asz­tok!
Rend­kívüli szabad­sá­gom véget ért. Vár­lak ben­neteket újra ren­dezvényeimen, előadá­sai­mon és eseményeimen. Köszönöm bíz­tatá­so­tokat, kedves szavaitokat.
Ölellek
Babi

Családál­lítás

Az Ezüst-híd

Hun­yd be a szemed és fülelj, mondták, aztán tégy meg húsz lépést attól a pont­tól, amit elégséges­nek tar­tot­tál, és amikor már biz­tos vagy benne, hogy tel­je­sen eltévedtél, megérkezel. És akkor nyisd ki a szemed.”

Alice Hoff­man: A tizen­har­madik boszorkány

Az életben a negatív tapasztalatok, csalódások benned is nyomot hagynak. Talán észre sem veszed, ahogyan formálódsz, csiszolódsz, amíg már nem is emlékeztetsz önmagadra. A családi örökségként hozott, és az életben a saját utad következtében kialakult sérülések hatására idővel lekopik rólad mindaz, amitől te igazán TE vagy, és marad a mókuskerék, a szürke hétköznapok és egy újabb betört ember, aki beállt a sorba.

Ezért egyvalamit elöljáróban tudnod kell: hiszünk benned. Tudjuk, képes vagy a múlton túllépve megtölteni az életed színekkel, hogy visszaszerezheted önmagadat; éned türelemmel lecsiszolt és durván, erővel kiszakított részeit egyaránt. Tudjuk, hogy a legjobb önmagad lehetsz.

Mert most itt vagy. Mert akarod.

Nem dolgozunk helyetted. Nem oldjuk meg helyetted. Mi felépítünk neked egy hidat a múltad és a jelened között, hogy ha végeztél, magabiztosan lépdelhess a jövő felé. Minden tapasztalatunkkal, tudásunkkal, szakértelmünkkel támogatunk, őrizzük a hidad pilléreit és elkísérünk az úton. Te választasz útitársat szakértő kollégáink közül, ahogyan az utazás is a te feladatod – és nem lesz kis feladat.

Színezd újra a múltad, töltsd meg élettel a jelened, indulj a saját jövőd, céljaid felé.

És ha megérkeztél, nyisd ki a szemed.

Isten hozott!

Nagy Ilona (Babi)

Család és rendszerállító, mediátor, oktató

Megjelent könyvem: Lelkünk tükrei