Nyári tábor

Nyári tábor


2021-07-18 2021-07-24

Gyere el élményközpontú nyári táborunkra Kemencére!
Aki a nyári pihenést szívesen köti össze egy valódi önismereti élménnyel, azt szívesen várjuk nyári táborunkba július 18 - 24 között.
A családállítás segít bepillantást nyerni a családi rendszeredbe, és az itt munkálkodó láthatatlan összefüggésekbe.
Ezek az összefüggések köthetnek egy adott helyzetünkbe, amitől nem tudunk megmozdulni, vagy nem tudunk váltani, vagy nem tudjuk megszerezni amit szeretnénk, vagy ha megszereztük megtartani. Nem tudunk létrehozni kapcsolatokat, vagy ha igen a megtartásuk nehéz. Akár mennyit dolgozunk, még sincs annyi pénz hogy nyugalomban éljünk, mert ahogy jön úgy megy.
Felismerve az elakadások miértjeit megtalálhatod a kivezető utat és az új megoldásokat.
Hol leszünk?
A tavalyi tábor helyszínén. Gyönyörű festői környezetben a kerekedő közepén, mindenhol fák és madárcsicsergés. A közelben folyik a szerelempatak.
A szerelempatak partján sétálva nemcsak a festői szépségű tájban gyönyörködhetsz, de még a szerelem is rád találhat!
Aki pár évvel ezelőtt itt táborozott velünk, azok közül volt aki megtalálta a párját már a tábor alatt és kézen fogva mentek haza. Ezért neveztük el szerelempataknak. Ki tudja hogy az idén mi történhet még?
Ha nincs kedved délutánonként az erdőt járni, akkor csak kifekszel a medence partjára és pihensz, vagy a jacuzzi habjai közt lazítasz, ha ez sem elég akkor szaunázhatsz is.
Tehát nem csak nyaralsz, hanem egy igazi lelki feltöltődésen is részt veszel, és a hátizsákot amit ki tudja mióta cipelsz, ott hagyhatod, már nem kell magaddal vinned. Szabadabban térhetsz haza. Gondjaidat,és nehézségeidet elengedheted a patak vízébe.
A helyek száma limitált, ezért érdemes mielőbb leadni a jelentkezéseket, hogy ne maradj le. 20.000 Ft előleggel tudod biztosítani a helyedet.

A teljes eseménynaptár nézet