Párkapcsolati horgony a múltból

Mindenkinek joga van a boldog párkapcsolathoz és az emberi létünk kiteljesedése, az, hogy megtudjuk élni a szeretetet és a szerelmet, szeretetet adva és kapva.

Mégis előfordulhat nálad, hogy a párkapcsolatodban, mindig azok a jegyek köszönnek vissza:

  • Mindig olyan partnert választasz, aki föléd kerekedik?
  • Olyan társat választasz, akire nem tudsz felnézni, nem kapsz szeretet, törödést, melegséget?

Az elején jó minden, de egy idő után ugyan az történik…újból és újból…ugyanazok a nehézségek, ugyan azok a rossz érzések… Valamiért ki sem alakul párkapcsolatod, ha mégis, amikor kezd komolyra fordulni, azonnal menekülőre fogod.

Ha végleg eleged lett abból, hogy ezek az ismétlődések kihatnak a mindennapjaidra és megszeretnéd változtatni a párkapcsolatokról alkotott képedet, akkor ezt a csütörtököt Neked találták ki.

Az előadás nem tömegcikk, szeretjük a kötetlen kellemes légkört és a családias hangulatot. Emiatt a belépést kizárólag 20 fő részére tudunk biztosítani, így kérünk regisztrálj, hogy a helyed biztosítva legyen.

A foglalkozásra érvényes a +1 szék +1 esély programunk.

Amennyiben jelenleg munkanélküli státuszban vagy, úgy díjmentesen szeretettel várunk a programon.

A +1 széket minden alkalommal regisztrált munkanélküli veheti igénybe. A +1 széket az info@ezust-hid.hu email címen igényelheted, az első regisztráló számára tudjuk biztosítani.

Kérünk, add meg, hogy melyik nap jönnél.

A programra természetesen vonatkozik az Ezüst-Híd Bizalom Garancia.

Mi hiszünk a munkánkban és abban, hogy ezzel jobbá tesszük az életed. Ha még is bizonytalan vagy, hogy a program valóban előbbre visz téged, amennyiben a foglalkozás végén, úgy érzed, hogy nem adott hozzá az életedhez, úgy megköszönjük, hogy eljöttél és bizalmat szavaztál nekünk és egy baráti mosollyal az egész program díját 100%-ban visszatérítjük neked.