Családállító képzés 2022

Szeretsz emberekkel foglalkozni?
Örömmel fejleszted önmagad?
Érdekel a Lélek és a családrendszer működése?
Szeretnél segíteni másoknak?
Új hivatást tanulnál?
Szeretnéd elérni az önismeret legmagasabb fokát?

Képzésünkön nem csak új hivatást kapsz, hanem sikereket is!
Magasfokú önismereti munkád során sikeresebb leszel a kapcsolatok területén, megérted az emberei működések mögötti mozgatórugókat, átlátod és olvasod a rendszertani összefüggéseket és a szeretet rendjeit!

Képzésünk részét képezi a belső gyermek tanfolyam és a születés állítás is, mert azt valljuk, hogy ezen alapokkal magabiztosabb, tapasztaltabb és felkészültebb leszel a segítői pályán.

A képzésről röviden

“Nagy törekvésem, hogy a nálam végzett családállítók, tényleg azzal foglalkozzanak, amire a családállítás hívatott, értsék és olvassák a rendszertani összefüggéseket és a szeretet rendjeit. 
Magabiztosan tudják, ismerjék és lássák át a rendszerek közötti átíveléseket, és találják meg azt a pontot ahol szeretethidat húzhatnak az eltérések, fájdalmak, kitagadások, elvesztések, meghaltak között. Ha ezt tudják és értik, akkor biztos sikereket érnek el segítői pályájukon.”

Nagy Ilona Babi, a képzés vezetője és oktatója

Iskola időtartama: 2 év
Gyakorisága: 2-3 havonta egy hétvége( 2 nap) + minden szerdán kedvezményes részvételi lehetőség segítőként az Ezüst-híd által szervezett családállításokon
Kötelező gyakorlat: 2 családállítói nyári táborban való részvétel ( a 2. táborban már felügyelet mellett, állítások vezetésére van módod)

A képzés jelenleg OKJ-s szakmát nem ad, de bármely természetgyógyászati, pszichológiai, szociális, lelki segítő, gyógyító foglalkozáshoz hasznos ismeretet ad. Vállalkozói engedéllyel “Máshová nem sorolt egyéb személyi szolgáltatás” 9609 tevékenységi köre alatt használható a végzettség!